joi, 14 iunie 2012

Handmade - vedetele zilei

... e doar un fel de a spune "vedetele zilei", dar cutia de ceai a fost extrem de apreciata (poate as putea-o pune se acelasi picior de egalitate cu o "africana" frumoasa).
O tehnica usoara si de efect. Ce va trebuie, nu mai intru in detalii, pentru ca netul este plin de tutoriale ale unor oameni care poate se pricep mai bine decat mine la explicat ce inseamna tehnica servetelului. Ce pot spune este ca aceasta cutie de ceai, dimensiuni relativ mici : 14x8x10cmh (valorile pot fi usor variabile) este un cadou perfect pentru un iubitor de ceai...In lucru, pe comanda, voi avea cat de curand un model cutie "romantica", cel putin asa ii este numele, tot cu sticla, dar care poate fi utilizata pentru bijuterii, sau brizbriz-uri, sau ceai, sau ce mai vrea fiecare, cu posibilitatea de a-i pune o fotografie pe capac. Eu voi lucra acelasi model de trandafiri pe ea, si voi cauta o imbunatatire pe interior...finalitatea fiind un cadou de nunta pentru un suflet drag. Voi reveni cu detalii la momentul oportun.



 +++

Aceast tablou, l-am inclus la acelasi capitol - "vedetele zilei" - pentru delicatetea cu care a fost lucrat, pentru dimensiunile extrem de mici (nu va lasati inselati de poza - acest tablou, lucrat in acrilic, nu e mai mare de 6x6cm) si pentru faptul ca a facut parte din capul de afis de la expozitia/targ handmade la care am participat de curand.



+++

Si tot fiind la capitolul "vedete"...fac o marturisire un pic mai aparte : MULTUMESC tuturor vizitatorilor / vizitatoarelor si tuturor persoanelor interesate. Ma bucur de fiecare data cand cineva nou vine si se logheaza la acest site, sau de fiecare data cand cineva vine in vizita.
Sper ca timpul si imaginatia sa va fie aliate bune si sa permita sa lucrati si voi tot ce va "aduce pace sufletului si bucurie celor din jur" - doar acesta e motto-ul site-ului.
Pana la urmatoarea postare, va urez tuturor, o zi minunata si un sfarsit de saptamana insorit si plin de culoare.
cu drag,
Anca M

duminică, 10 iunie 2012

Targ handmade - partea a II-a

Continuarea targului din 1 iunie a fost pe 7 iunie. Nu am reusit sa pun atunci ceva poze dar, sper ca macar acum pot sa va incant privirea. Emotiile de rigoare nu au lipsit nici de data asta...dar se pare ca ar trebui sa ma obisnuiesc cu ele. Mai jos va las cateva modele avute la targ. Doar pozele am mai ramas ca exponatele si-au gasit deja proprietari noi.










Cu mare drag , va doresc sa aveti si voi curajul sa mestesugiti ce va place sufletului vostru. Si sa impartasiti. Este extraordinar sa vezi reactiile celor din jurul tau. Le multumesc din suflet tuturor pentru aprecieri si pentru interes. Si daca in urma targului macar o persoana se apuca de lucru si face ce ii face placere, mi se pare un lucru extraordinar.
O saptamana minunata si spor in tot ceea ce faceti,
cu stima,
Anca M

duminică, 3 iunie 2012

Viata in imagini - Paris (2)

Revin cu ganduri si amintiri din tari de mult uitate :) sau poate nu atat de mult uitate, in timpul pe care il cunoastem cu totii, ci doar in timpul amintirilor mele.
Am promis, si o promisiune e o promisiune :)
festivalul de chimonouri

o umbra in ploaie - la fel de reala ca si raza de soare dupa ploaie
Si daca tot vorbim de ploaie, asa se vedea afara, dupa ploaie din cafeneaua pitita in mijlocul parcului de unde stateam, ascultam muzica si desenam.
linistea de dupa ploaie
Desenam..., da, si priveam ploaia, si pe acea tanara japoneza trecand prin fata geamului , grabindu-se spre intoarcerea la viata ei...Mi-a ramas draga aceasta experienta; nu eram intr-o poveste, si totusi, nici viata mea de zi cu zi nu era. A plouat atunci,a plouat mult, dar festivalul, oamenii, culorile, mai ales culorile, si ceremoniile...toate m-au trimis intr-o lume la care unii doar viseaza si unii doar au auzit.
Va doresc cu tot sufletul sa aveti parte de asemenea trairi...sa cunoasteti culturi diferite de-ale noastre, sa puteti sa impartasiti (unde se poate) un pic din tara voastra cu cei din alte tari si sa aduceti acasa o bucatica din ceea ce au frumos alte popoare.
cu drag, a voastra,
Anca M

vineri, 1 iunie 2012

Targ handmade

Macar asa sa imi gasesc si eu scuze ca nu am mai dat pe aici, pe site...Da, ati auzit bine: targ handmade. Este primul meu targ la care am participat.
Tin pe aceasta cale sa multumesc tuturor celor care ma citesc si care au fost prezenti/prezente la eveniment. Sincer...poate ca nu s-a vazut, dar emotiile au fost.

Va doresc tuturor un week-end luuuung si plin de bucurii.
cu stima,
Anca M