marți, 16 iulie 2013

Cadouri

      Imi aduc aminte de ultima postare legata de cadouri si parca as spune ca a fost ieri. Totusi m-am uitat pe site si au trecut mai bine de 4 luni daca am numarat bine. Deci un lucru e clar. Trebuie sa va mai povestesc de lucruri frumoase, lucruri care aduc bucurie si celui care le face si celui/celei care le primeste.
In spiritul pur jucaus, am asternut pe hartie desene, am lipit, am decupat, am desenat, iar lipit,iar desenat...in fine, munca serioasa, sa nu credeti altfel :). Dupa, m-am gandit sa le fac cadou. Cateva din ele le-am dus la printat, iar ce a iesit vedeti mai jos.

      Unele le cunoasteti deja, unele sunt noi. Modelele pot fi inramate, facute ambalaj, carti de vizita (in cazul unor mici adaptari), mini felicitari pentru a lasa un mesaj. Eu am ales sa inramez unul din modele  pentru ca mi s-a parut foarte potrivit.
 

      Unul din desene este folosit ca ambalaj - apropo, ambalajul acesta cu verde mi se pare foarte vesel,simplu si original in acelasi timp, iar felicitarea cu tortul e agatata de hartia de ambalaj cu un clestisor :)

      Aceste cadouri mi se par o alternativa excelenta la ceva cumparat. E sigur facut manual, e personalizat, e unic in felul lui si este un fel de a spune celui caruia daruiesti acest cadou ca ai petrecut timp facandu-i o bucurie.  La toate aceste mici atentii poti adauga si ceva mai scump sau mai folositor, important e sa arati ca iti pasa, nu?
Timp din belsug va doresc, sa faceti ceea ce va aduce liniste si implinire.
cu drag,
^.^ Anca M

luni, 15 iulie 2013

Ganduri de seara

      Am gasit de curand cateva cuvinte alese care mi-au mers la suflet. Si mi-au mers la sulfet pentru simplul motiv ca le-am asociat cu bucuria de a experimenta o iesire la munte cu totul si cu totul aparte. Nu am gasit inca timp sa impart cu voi mai multe poze, dar pot macar sa va las crampeie din ceea ce ochii mei au vazut si din ceea ce m-a uimit cel mai mult : copaci - copaci crescuti in piatra de munte...mici sau mari, drepti sau intortocheati, sfiosi sau falnici, copaci cu radacini intr-atat de puternice incat te fac sa te gandesti cat de puternic trebuie sa fii in viata ca sa rezisti vanturilor care lovesc cu putere, dar in acelasi timp care te uimesc cu statornicia si cu daruirea lor.


Revin la cuvintele de care va spuneam mai devreme. Adaug o melodie care mi se pare a merge de minune cu vorbele de mai jos si va doresc lectura placuta.

+++

"Pentru orice lucru este o clipă prielnică şi vreme pentru orice îndeletnicire de sub cer.

Vreme este să te naşti şi vreme să mori; vreme este să sădeşti şi vreme să smulgi ceea ce ai sădit.

Vreme este să răneşti şi vreme să tămăduieşti; vreme este să dărâmi şi vreme să zideşti.

Vreme este să plângi şi vreme să râzi; vreme este să jeleşti şi vreme să dănţuieşti.

Vreme este să arunci pietre şi vreme să le strângi; vreme este să îmbrăţişezi şi vreme este să fugi de îmbrăţişare.

Vreme este să agoniseşti şi vreme să prăpădeşti; vreme este să păstrezi şi vreme să arunci.

Vreme este să rupi şi vreme să coşi; vreme este să taci şi vreme să grăieşti.

Vreme este să iubeşti şi vreme să urăşti. Este vreme de război şi vreme de pace."
cu drag,
^.^ Anca M

duminică, 14 iulie 2013

Handmade box - cutie in miniatura

      Bine v-am regasit. Am adaugat la colectia de cutii realizate manual o minunatie de cutie in miniatura. Se spune ca toate au un inceput. Ei bine, trebuia sa existe si unul pentru obiectele foarte foarte mici. Prea multe nu sunt de spus pentru ca e facuta la fel ca celelalte, doar ca la scara mai mica. Ce imi place la aceasta cutie este delicatetea cu care se lucreaza.
Deci ca sa poti sa faci o astfel de lucrare iti trebuie asa:
*sa lasi toate grijile deoparte
*sa pui un capucino delicios cu vanilie pe masuta unde ai atelierul de lucru
*sa iei o doza maaaare de rabdare cu tine
*sa insiri toate cele necesare executarii acestui mini proiect
*sa iti lasi imaginiatia sa te ajute
*sa te bucuri din plin de timpul petrecut


Detalii tehnice:
mini cutie de lemn - capac din sticla
dimensiuni: LxlxH:10x6,5x5,5

Va doresc spor in tot ce aveti de gand sa faceti si sa nu uitati sa va bucurati de viata si de vara.
cu drag,
^.^ Anca M

luni, 8 iulie 2013

Ganduri de seara

Orice detaliu,

mai devreme

sau mai tarziu,

va fi observat

de cineva.
      Aceste flori minunate le-am primit cadou cu o ocazie cu totul si cu totul marunta...si totusi, atat de multa bucurie mi-au adus ca nu puteam sa tin doar pentru mine aceasta stare. De asta si spun ca " Orice detaliu, mai devreme sau mai tarziu, va fi observat de cineva". Lucrurile marunte, sunt de parere ca fac parte din viata noastra chiar mai mult decat cele marete. Cele marete se intampla rar, insa cele marunte sunt la tot pasul. Si uite asa, un gest mic mi-a adus o bucurie mare. Bucurie pe care vreau sa o transform in impartasire cu voi. Poate ca cineva citind ce e scris aici va face o bucurie unei alte persoane dragi. Si poate si eu, peste timp, recitind acest mesaj, imi voi aminti de aceste vorbe simple si voi face cuiva o bucurie. Cine stie.

Pana atunci pot sa ma bucur ca blogul a facut un an si jumate...ce mai trece timpul...si noi odata cu el.
Va doresc o saptamana frumoasa si ganduri bune sa aduceti un zambet celui/celei de langa voi.
cu drag,
^.^ Anca M