joi, 31 decembrie 2015

Prin oglinda timpului (2)

      Ce bine este sa fii cu cei dragi tie si nu ma refer la perioada asta a anului ci in orice clipa a vietii, oricat de trecatoare ar fi ea. Aceasta perioada a anului a fost foarte incarcata si minunata.
      Ma uit in urma doar la ce s-a intamplat in luna decembrie si gasesc multe motive de bucurie, incepand de la vremea extrem de frumoasa care ne-a "pricinuit" multe iesiri in aer liber si multe clipe frumoase,
de la impodobitul bradului si de la toate luminitele pe care le vad mereu - in casa si pe strada.

       Am lucrat si am terminat seturi de pahare, suporturi de lumanari, am facut felicitari, am vazut prieteni dragi si mai ales mi-am facut prieteni dragi.
       Am fost la colinde, la spectacol si am primit cadouri de la "mosu' bland si bun".
      Viata e grea si fiecare dintre noi avem multe incercari pe drumul vietii, dar privind prin oglinda timpului realizez ca toate cate s-au intamplat sunt pentru noi cea mai buna cale de a fi asa cum suntem acum. Un an se incheie, un an nou incepe. Sa aveti parte de multe amintiri frumoase si de multe clipe de neuitat in anul care sta sa inceapa. Sa va bucurati de viata si de cei pe care ii aveti langa voi, asa cum sunt, nejudecandu-i si nereprosandu-le felul lor de-a fi, ci acceptandu-i asa cum sunt.
cu drag si dor si multumiri,
^.^Anca M