duminică, 6 decembrie 2020

La mulți ani

       Bine v-am găsit în zi de sărbătoare, 

      La mulți ani sărbătoriților zilei, căci cu adevărat astăzi este o zi deosebită.  Cum a fost ziua voastră? Sper că între cele pe care le-ați făcut astăzi ați inclus și multe clipe de tihnă,  de adunare a gândurilor, de stat cu cei dragi dar și cu voi înșivă. Să vă aduceți aminte de așa o zi frumoasă. Cred că fiecare zi este un nou început și că depinde în mare parte de noi să alegem să gândim frumos, să punem început bun în viețile noastre. 

      Azi este o zi binecuvântată, a dragului și sfântului nostru Nicolae și cred ca deja sezonul sărbătorilor de Crăciun deja este în linie dreaptă spre Nașterea Domnului. Vă doresc ca această perioadă să vă fie spre luminare, spre găsirea pacii interioare, a bucuriei și a Adevărului, căci, să fim serioși, fără a avea inimile îndreptate spre bunul Dumnezeu, cred ca e cam greu să le ducem singuri pe toate. Voi ce credeți?

      Si dacă tot este 6 decembrie, declarăm deschis și sezonul de colinde, nu? 


      Săptămâna care începe să vă fie cu spor și cu sănătate. Vă doresc timp să fiți cu cei dragi vouă și să faceți cele ce vă aduc pace sufletului vostru și bucurie celor din jurul vostru. 

cu drag,

Anca M ^.^

Niciun comentariu: