luni, 8 iulie 2024

La multi ani!

       La multi aaaaaaaaaaaaaaani! Asta ca o mica aniversare de blog. Nici mie nu imi vine sa cred, dar au trecut 12 ani si jumatate de cand am scris prima data aici si slava Domnului anul acesta a fost pliiiiiin deja de articole. Am rasfoit asa un pic blogul, prin diferiti ani, si unde uneori am scris putin sau aproape deloc intr-un an (asta referitor la anul cand am lansat conturile de Instagram), in alti ani am fost plina de creatie si inspiratie.

      Si daca a trecut jumatate de an si calendaristic din anul 2024 ma uitam asa un pic in urma sa vad ce imi aduce cel mai mult bucurie in ultimul timp. Nu a trebuit sa ma gandesc prea mult caci raspunsul era chiar sub nasul meu. Ce altceva sa imi aduca bucurie decat a fi in natura, alaturi de oameni dragi si, de ce nu, uneori (a se citi de fapt mai des) sa fiu cu tot felul de lucruri dupa mine ca sa desenez.


 

      Pasiunea de a picta pe sticla este de mare actualitate si ori de cate ori am ocazia sa ma bucur de ceva pictat manual ma simt ca un copil mic.

 

      Sunt extrem de incantata de  noile coperti de carti (pe una sigur o cunoasteti ca e facuta mai demult, una e mai noua) si realizez faptul ca pentru a fi fericit nu e nevoie de multe lucruri, ci de fapt de lucruri facute cu drag si pasiune. 

 

      Va doresc si voua timp si tihna si ochi sa vedeti lucrurile cu adevarat deosebite din jurul vostru.Si va mai doresc sanatate din plin, pace, bucurie si clipe de neuitat cu cei dragi voua.

cu drag,

Anca M

2 comentarii:

din casuta noastra spunea...

La multi ani blogului tau Ancuta! Multi ani de acum inainte sa ne incanti ochiul cu lucrurile frumoase care ies din manutele tale, dar si cu povestile minunate pe care ni le spui.

Anca M spunea...

Vaiiiiiii, ce mesaj frumos și delicat. Sărut mâna Ioana, dragă. Să vă țină bunul Dumnezeu cu pace, bucurie și drag de tot ce e frumos.