joi, 20 noiembrie 2014

De la lume adunate (7) - shoebox

      Bine v-am gasit,
Am dedicat acest capitol lucrurilor frumoase pe care le gasesc la altii si vreau sa le impartasesc cu voi. Am descoperit inca de anul trecut un proiect care mi se pare absolut genial.  Acest proiect este inceput in 2007 si a pornit in familie. Cinste celor care au initiat acest proiect. Preiau pe blog legatura catre site-ul oficial SHOE BOX in speranta ca printre voi sunt oameni care pot si vor sa faca o bucurie unui copil.
"Daca deschidem bine ochii o sa gasim la fiecare colt de strada un copil sau adolescent singur, flamand, infrigurat si parasit. Nu salvam lumea cu o cutie de pantofi umpluta cu dulciuri si alte lucruri, dar vom invata, in timp, sa ne gandim la ceea ce avem si nu le ceea ce ne mai dorim. Vom invata sa pretuim perna pe care ne odihnim capul seara sau pe fularul de la gat. Vom invata sa radem vietii in fata si sa apucam cu amandoua mainile de viitorul nostru."
O noua zi e un nou inceput . De ce sa nu incepem o noua zi gandidu-ne macar o mica parte a timpului nostru si la altii :)) ?
sursa : net
Va doresc o zi minunata si plina de inspiratie - cine stie, poate puneti mana pe o cutie de pantofi din casa si o decorati si o umpleti cu bucurii pentru copii si... 
cu drag,
^.^ Anca M

Niciun comentariu: