miercuri, 4 februarie 2015

Dor de-al nostru...(5)

      De multa vreme vreau sa mai scriu ceva pe tema dorului nostru. Dorul nostru de roman, de a fi acasa, in tarisoara asta minunata plina de oameni frumosi. Frumosi sunt oamenii, frumosi sunt romanii si mai frumosi sunt romanii mandri de obarsia lor. Imi creste inima de un dor nespus si de o mandrie extraordinara cand vad oameni care incearca (si reusesc de fiecare data) sa faca viata si Romania un loc mai frumos. Un asemenea om este si persoana pe care o vedeti in pozele de mai jos (impreuna cu minunatiile de costume pe care le poarta). Sunt extraordinare.
Ce sa caut o carte de povesti si sa ma uit dupa zane, cand pot admira oameni aievea care in costumul nostru popular arata absolut extraordinar - doar ce au fost luati dintr-un taram de basm.

Multumesc din suflet ca ai postat aceasta colectie Silvia si spor in tot ceea ce faci.













cu drag,
^.^ Anca M

6 comentarii:

Amedeya spunea...

Ce dor imi era de postarile tale. Ma bucur ca scrii iar!

Cita frumusete in imagini! Te indragostesti pe loc! :)

Anca M spunea...

draga mea Amedeya,
ma bucur ca iti incant sufletul si privirea. Si da, stiu, poate ar trebui sa scriu mai des, dar daca nu am ceva de spus in sensul sa fie si simtit de cei care citesc prefer sa tac. E plin netul de scrieri si bloguri...doar sa umplu paginile nu imi sta in fire.
Te mai astept aici cu mare drag si iti multumesc frumos de apreciere. Si eu am fost incantata la randu-mi asa ca a impartasi ceva frumos mi se pare mai mult decat normal.

Unknown spunea...

Frumoasa postarea aceasta si mie parca mi-ai ridicat dorul de minunata Limba Romana. Superbe sunt fotografiile!

Anca M spunea...

draga Liuba,
stiu ca a fi departe de casa nu e usor. Ma bucur ca a-ti aduce aminte si a citi in limba romana iti aduce bucurie. Pentru fotografii, intr-adevar am avut si eu cui multumi.

Jurnal cu flori spunea...

o postare minunata! :) Ioana

Anca M spunea...

si minunata este persoana care a facut-o. I-am apreciat f mult munca.
PS : imi place jurnal cu flori, e foarte delicat. Chiar ma bucur ca mi-ai dat ocazia sa te cunosc; este un blog f frumos.