joi, 28 ianuarie 2016

Viata in imagini (13)

      Am promis sa revin asupra unei calatorii de curand incheiate prin tinuturi de poveste.
      Este iarna in toata regula (desi se pare ca parca vrea iar sa vina primavara), dar eu inca nu am reusit sa scot pozele de zilele trecute cu zapezile care sunt acum in Bucuresti. Voi reveni la ele cu mare drag, in alt articol dedicat tot iernii - acestui anotimp incantator de facut fotografii.
      Fara alte menajamente, din aceeasi categorie minunata a calatoriei prin Moldova, va prezint restul de poze pe care le-am facut in drum spre Bucuresti.
      E atat de placut sa stii si sa traiesti o poveste, desi pentru o perioada mica de timp. Pana la urma ce este o poveste daca nu o amintire pusa intr-un sertar al memoriei pe care putem sa il deschidem ori de cate ori dorim si sa retraim o stare, o emotie si o clipa de eternitate? E minunat sa stii ca avem puterea retrairii clipelor care ne implinesc si ne mentin bucuria vietii.
      O poza poate intr-o mica masura sa rapeasca un zambet si dincolo de un zambet sa redeschida o portita spre ceva frumos.
      Acestea sunt pozele pe care vroiam sa vi le arat si voua.
      Sper din suflet ca si voi sa adunati multe amintiri frumoase pe care sa le pastrati in visteria inimii pentru multa vreme de acum incolo.
cu drag,
^.^Anca M

4 comentarii:

prietena-japoneza spunea...

foarte frumoase fotografii ! amintirile din această călătorie cred că sunt şi mai frumoase !

Anca M spunea...

Multumesc mult Luiza, si eu sunt de parere ca unele au iesit ca niste vederi - ca asta am si vrut sa fie. Preferata mea e a treia poza.
Da, asa este Prietena Japoneza, a fost o calatorie si o sedere de poveste. Multumesc de vizita si de aprecieri.

Jurnal cu flori spunea...

amintiri de sufle! ce frumos e totul sub zapada!!! Weekend placut! Ioana :)

Anca M spunea...

Weekend placut si tie Ioana. Intr-adevar, zapada are minunatul dar de a acoperi imperfectiunile si a reda ochiului un peisaj de o frumusete extraordinara.