joi, 8 septembrie 2016

O zi frumoasa

      Bine v-am regasit dragilor si dragelor,
A trecut vreme multa de cand nu am mai scris.
Sper ca acest mesaj sa va gaseasca bine, sanatosi si sanatoase si mai ales cu pofta de viata. Si mai sper ca timpul care a trecut sa il fi umplut cu multe amintiri frumoase, cu iesiri si concedii de vis si mai ales cu odihna activa alaturi de prieteni dragi (fiecare dupa pofta inimii sale).
Noi am colindat mult in perioada asta, iar colindul nostru a fost prin Moldova si Bucovina; voi pregati cateva colaje sa va arat macar o picatura din frumusetile pe care le-am vazut. De lucrat am lucrat din plin, desi a fost perioada de vacanta. De jucat, la fel, nu l-am uitat nicicum. Jocul si culorile au devenit un stil de viata. Ori de cate ori am ocazia cochetez cu ele.
Nu de mult ma uitam prin pozele din arhiva si am gasit un desen facut intr-un moment in care pur si simplu am pus mana pe o pensula si am inceput sa visez. Rezultatul, judecati si voi :

Va doresc zile senine si pline de pace si bucurie. Petrecere frumoasa caci astazi este zi cu adevarat de pace, bucurie si praznic binecuvantat. La multi ani tuturor!
cu drag,
^.^ Anca M

2 comentarii:

prietena-japoneza spunea...

bine ai revenit, cu ''bateriile'' încărcate !!!
foarte frumos desenul !
cu drag, îţi doresc un weekend cât mai plăcut !

Anca M spunea...

draga mea, iti multumesc din suflet de fiecare data cand vii pe aici :)