marți, 14 februarie 2012

In pas cu moda

Da, in pas cu moda ... macar asa de ochii lumii. Azi cica e ziua indragostitilor. Fie, desi in mintea mea, daca e sa vorbim de indragostiti, clar nu vorbim de 14 februarie ci mai degraba de fiecare zi a vietii, zi purtata cu responsabilitate si respect fata de cel pe care il iubesti. Sau putem vorbi de 24 februarie cand e ziua indragostitilor la romani, ca doar suntem romani, ce mai la deal la vale.
Asa, gata, lasam pe altii sa fie mai comentatori.
Personal, in week-end, am simtit nevoia de a evada...in lumea culorii, dincolo de albul zapezii si frigul de afara. Si fiindca omul e vesnic indragostit, mi-am permis sa intru in lumea viselor cu inimioare si flori de toate formele si culorile.
 Voi reveni cu desene si cu "pete de culoare", asa cum imi place sa numesc multe din mazgaliturile mele.
+++
Am o mare bucurie pentru ca la geam doua flori frumoase (care erau sa moara pana ce le-am adus acasa pe un ger si un vant cumplit intr-o seara de iarnuarie) pline de flori.
Prietenii stiu in ce hal erau cand am intrat cu ele in casa. Acum a ramas doar amintirea ca eram sa le pierd. Pe moment ma imbie culoarea si parfumul lor delicat.


O saptamana minunata si o inima mereu vesela va doresc.
cu drag,

4 comentarii:

Unknown spunea...

Ce ganduri frumoase exprimate in culori vesele. Imi place!
Si florile acestea aduc multa veselie in casa.

Taniuşa Corcoduşa spunea...

mazgaleli? vreau si eu sa fac asa mazgaleli frumoase si vesele iar florile chear te umple de caldura si veselie O saptamina frumoasa si tie draga mea

Anca M spunea...

ma bucur ca va plac.Macar asa reusesc sa va aduc un pic de veselie. :) primula alba cel putin are un miros extraordinar.
Iar mazgalelile mele...mhhh, sunt departe de un desen in adevaratul sens al cuvantului.Tani, stiu ca si tu ai manute dibace la lucruri pe care mie mi-e greu sa ma gandesc.

corina spunea...

Ceflori frumoase....
O sa caut si eu sa-mi cumpar una cat de curand.:)