duminică, 3 iunie 2012

Viata in imagini - Paris (2)

Revin cu ganduri si amintiri din tari de mult uitate :) sau poate nu atat de mult uitate, in timpul pe care il cunoastem cu totii, ci doar in timpul amintirilor mele.
Am promis, si o promisiune e o promisiune :)
festivalul de chimonouri

o umbra in ploaie - la fel de reala ca si raza de soare dupa ploaie
Si daca tot vorbim de ploaie, asa se vedea afara, dupa ploaie din cafeneaua pitita in mijlocul parcului de unde stateam, ascultam muzica si desenam.
linistea de dupa ploaie
Desenam..., da, si priveam ploaia, si pe acea tanara japoneza trecand prin fata geamului , grabindu-se spre intoarcerea la viata ei...Mi-a ramas draga aceasta experienta; nu eram intr-o poveste, si totusi, nici viata mea de zi cu zi nu era. A plouat atunci,a plouat mult, dar festivalul, oamenii, culorile, mai ales culorile, si ceremoniile...toate m-au trimis intr-o lume la care unii doar viseaza si unii doar au auzit.
Va doresc cu tot sufletul sa aveti parte de asemenea trairi...sa cunoasteti culturi diferite de-ale noastre, sa puteti sa impartasiti (unde se poate) un pic din tara voastra cu cei din alte tari si sa aduceti acasa o bucatica din ceea ce au frumos alte popoare.
cu drag, a voastra,
Anca M

Un comentariu:

Taniuşa Corcoduşa spunea...

foarte fruos Anca parca eram si eu linga tine in acel loc de vis, astept si alte calatorii sunt deja si valizele facute:))))
O saptamina cit mai buna iti doresc!