marți, 28 august 2012

Omul si locul

Exista o vorba din batrani care spune ca "Omul sfinteste locul". Nimic mai adevarat. Un loc, oricat de minunat ar fi, ar fi totusi trist daca langa tine ai oameni urati si rai.
Ne-a fost dat in aceasta seara sa fim intr-un loc fff frumos dar cu oameni de infinit mai multe ori mai frumosi. Si toate acestea au facut ca un loc aparent neimportant sa devina foarte frumos si foarte placut pentru compania si atmosfera pe care a oferit-o.
Asa ca totul s-a terminat prin a lasa unui om frumos o amintire care sper sa ii faca macar atat de multa placere cat ne-a facut noua (si mie in special) prin bucuria de a o cunoaste(mai sunt doi oameni frumosi carora trebuie sa le multumesc, dar deja ei stiu asta pentru ca sunt prietenii mei).
 Acest mac frumos face parte dintr-un proiect mai mare (veti vedea la timpul potrivit) si mi s-a parut cea mai potrivita exprimare a multumirii mele. E lucrat pe hartie fotografica in acrilic. Celelalte "exponate" ale acestui proiect le voi afisa ceva mai tarziu.
Pana la o noua postare, va doresc tuturor o seara minunata si o zi excelenta.
cu drag,
Anca M

2 comentarii:

Loredana spunea...

E foarte frumos macul tau! Imi place tare mult.

Anca M spunea...

Buna Loredana,
stai sa vezi toata colectia (am lucrat 10 felicitari+ proiectul de baza pentru care au fost lucrate toate aceste modele).Diseara mai trebuie asamblata cutia (e un model cu totul special pt mine, plus ca e prima cutie pictata integral) si maine voi onora comanda. Fac poze si voi reveni. Sper sa iti placa si proiectul cel mare.