joi, 26 decembrie 2013

Regasire (sticla pictata 11)

      Oare m-ati dat la disparuti? Sau ati renuntat sa mai intrati sa mai vedeti noutatile crezand ca am abandonat blog-ul? Sau poate v-ati suparat pe mine? Sper din suflet ca nimic din toate acestea sa nu fie adevarate. Nu, nu am disparut, nu v-am uitat si mai ales nu am abandonat nici un blog. Doar ca am trecut printr-o perioada pe care din motive mai mult sau  mai putin dependente de mine m-au pus in imposibilitatea de a avea timp si acces la net. Mi-a fost dor sa stau cu voi si sa va povestesc vrute si nevrute.
      Dor mi-este de a lucra...am regasit intre pozele mai vechi un colaj pe care vreau sa il impartasesc cu voi. Si acum imi aduc aminte cat de bine este sa poti lucra si sa stai cu nasul bagat in vopsele si cu totul alandala de jur imprejur (ok, bine, totul ar trebui sa fie organizat ar spune unii, poate asa o fi, dar asta pe mine nu ma incanta ideea deloc...deci revenim la totul alandala in jur)...si mai ales sa fie multe medii cu care lucrezi...ce vreti, dorul meu e mare si perioada asta lipsa pe pe blog a fost o perioda in care am fost cu totul rupta de activitatile mele obisnuite.


      Va doresc tuturor timp...sa aveti din belsug si sa il petreceti cu cei dragi asa cum stiti voi mai bine. Bine v-am regasit dragelor si dragilor. Sarbatori cu pace si bucurie sa aveti!
cu drag si dor,
Anca M

2 comentarii:

prietena-japoneza spunea...

cu drag: Crăciun fericit !

Anca M spunea...

la fel si tie, draguto!