joi, 25 septembrie 2014

Bine v-am gasit

      A trecut destula vreme de cand nu am  mai intrat pe blog. Acel dor de duca s-a adeverit si tot am fost pe drumuri...intru-un mod cat se poate de placut. Am revenit odata cu venirea toamnei si cu primele zile de frig. De acum e placut sa stai in casa ceva mai mult si sa bei seara cate un ceai fierbinte inainte sa mergi la culcare. De acum e placut sa fii la caldurica si sa scoti sosetele alea pufoase de le tot tineam ascunse ca nu isi aveau rostul pentru vremea calda.
sursa: net
      Asa ca la o revedere dupa o vreme indelungata va invit cu drag la o vizionare. Pentru cunoscatori, Beatrix Potter sigur va va incanta. Pentru cei/cele care abia acum descopera povestile ei, sper sa va fie pe plac. Mie imi sunt. Acum fiecare cu preferintele lui/ei.

Va doresc o zi minunata.
cu drag,
^.^ Anca M

4 comentarii:

RamonaM spunea...

Bine ai venit la caldurica....multumim de recomandare, minunata.

Anca M spunea...

Multumesc si eu de recomandarea cu Mom's night out...m-am uitat la trailer si e genial.

prietena-japoneza spunea...

bine ai revenit!
mulţumesc pentru ocazia de a urmări acest film foarte delicat, plăcut din toate punctele de vedere - e prima oară când intru în această lume minunată!
îţi doresc un weekend cât mai plăcut!!

Anca M spunea...

Prietena-japoneza, ce ma bucur de descoperirea ta. Si eu am avut o placuta impresie de prima data cand am inceput sa le vad. Vizionare placuta. Sper sa mai gasesti si ale desene animate incantatoare.