duminică, 11 ianuarie 2015

La multi ani

      Bine v-am gasit in acest an minunat. Stiu ca nu a trecut decat o treime din aceasta luna, iar anul are multe surprize pe care mi le rezerva, simt ca anul acesta are ceva cu totul si cu totul aparte. Vi-l doresc asa ca dupa sufletele voastre, luminos, frumos si plin de speranta. Va doresc sa simtiti in tot ceea ce faceti un nou inceput si masura cresterii voastre sa fie dragostea pe care o aveti unii catre altii. 
      As spune ca timpul trece repede si parca intr-o clipa s-au dus trei ani de zile (2012, 2013,2014).
Dar oare timpul trece repede sau noi trecem prin timp? Cred ca masura cu care noi socotim timpul nostru e doar un fel de a ne da noua o importanta mai aparte cand de fapt timpul a fost, este si va fi mereu acelasi, iar noi suntem doar o clipa din aceasta imensitate care de fapt nu a fost niciodata masurata cu adevarat. Aceasta constientizare e poate si motivul pentru care ar trebui sa pretuim mai mult timpul pe care il avem. Iar pretuirea e de multe feluri : pentru sine (facand ceea ce ne place), pentru cei din jur ( purtandu-ne cu dragoste si blandete catre toti si catre toate), pentru ... si fiecare adauga la lista ce ii este cel mai drag sufletului sau.
      Si tot vorbind de lucruri dragi, nu puteam omite sa va arat ceva lucrat de curand asa ca pentru "la multi ani 2015": e un set de pahare de sampanie pictat cu vopsele de sticla tip fantasy moon si vopsea de ceramica. Combinatia mi se pare extraordinara si efectul e de durata. Abia astept sa mai lucrez si sa mai fac astfel de pahare.
    
      Revenind la tema articolului de baza, va doresc un an minunat si plin de pace si bucurie.

cu drag,
^.^ Anca M

Un comentariu:

Mariana spunea...

La mulți ani, Ancuță drăguță!
Să ai un an rodnic și să fii sănătoasă. Îmbrățișări de la Sibiu!:)