joi, 18 iunie 2015

Paperman

      Buna seara dragi cititori,

sursa : Mila
     E seara si visez cu ochii deschisi, in loc sa merg sa ma odihnesc si sa ma pregatesc pentru o noua zi. Sau poate ca aceasta visare cu ochii deschisi e ceea ce face ca ziua care vine sa fie si mai frumoasa. Cu siguranta maine, recitind acest articol imi voi fi amintit de faptul ca intre primele randuri ale acestei postari si ultimele randuri cu urarile de noapte buna si vise placute s-au adunat deja amintiri placute cu oameni frumosi, cu care nu am mai avut ocazia de multa vreme sa ne vedem (revedem) si cu care am impartasit cateva ore extraordinare pline de un cer albastru de seara, de apa si cantece de greieri si cotofene, cuci si grauri care se cearta pentru o rama pe care tocmai au pierdut-o si cantece de vis la o lumina blanda de seara dintr-un loc minunat (de poveste i-as spune) care ne-a umplut sufletul si plamanii de aer si de viata.
       Si pentru ca e seara si e timpul de culcare, un film inainte de somn usor nu strica. E scurt, e simplu si plin de bucurie. Ideea acestui film mi-a venit de la ilustratia de ieri cu avionul de hartie, iar animatia se cheama "Paperman". Pentru cei dintre voi care inca nu cunosc acest scurt metraj, va invit la o vizionare de minune pentru aceasta seara extraordinara.


      Vise placute, pline de stele si de culoare.
cu drag,
^.^ Anca M

4 comentarii:

Jurnal cu flori spunea...

minunat filmuletul! si pe mine m-a impresionat asa de mult cand l-am vazut prima oara!!! love, love, love! :) cu drag Ioana :)

Anca M spunea...

Acelasi sentiment l-am avut si eu. Si da, se merita sa il revezi cu drag de fiecare data...asa ca mi-am zis de ce sa nu il arat si altora (sau sa reamintesc si altora). multumesc de vizita, Ioana.

AlinaT spunea...

Si noi ne-am simtit minunat in acea seara. Cu siguranta vom reveni in acel loc extraordinar. Va multumim ca ne-ati purtat "pasii" pana acolo. Multumim, multumim mult pentru tot. Cu drag, Alina

Anca M spunea...

Chiar sper sa mai repetam asa iesiri :)))