luni, 20 iulie 2015

Un moment de liniste

      Auzisem candva intr-un film vechi o melodie frumoasa si curios mi-am adus aminte de ea uitandu-ma la un film cu totul diferit de primul. In fine, contextual nu mai conteaza cum s-au intamplat lucrurile, important este ca vreau sa va las in "compania" unei melodii care sper sa va aduca un zambet si o stare de bine.
sursa: joojoo
       Si nu ma refer la starea de bine cea mediatizata si atat de mult discutata ci acea stare de bine, de tihna, acel moment de liniste cand ceea ce faci/asculti/citesti te odihneste si iti umple sufletul de frumos.
      Versurile le pricepeti macar in mare (macar dupa titlul "Vanita di vanita") si isi au o valoare cu adevarat importanta. Totul este o desetaciune, cred ca ceea ce conteaza cel mai mult in viata este sa traiesti importanta oricarui moment alaturi de cei dragi, sa iti cureti inima de toate cele rele si patimase si dupa sa o umpli cu dragoste si bunatate (totul se face in discretia inimii si smerenia lucrarii..ca de ne apucam sa trambitam peste tot falindu-ne cat de multe am facut noi si cat de bune si de frumoase, nu stiu cat de folos ne vor fi).
sursa: joojoo
      Sa avem curajul sa ne masuram viata in momente frumoase care merita traite si impartasite.

cu drag,
^.^ Anca M

Niciun comentariu: