duminică, 31 ianuarie 2016

Franturi de bucurie

      Am facut atat de multe felicitari in luna decembrie ca nici nu mai stiu la care am facut poze si la care nu, care au ramas in Bucuresti si care au plecat prin alte zone din tara. Cert este ca nu a fost o singura persoana care sa fi primit aceasta felicitare si sa nu fi fost incantata de asa un cadou. Si imi dau seama ca nu o hartie in sine a facut marea diferenta sau ca acesta a fost "marele" cadou ci mai mult cred ca timpul petrecut sa le lucrez, sa le scriu si gestul in sine este acest ceva care a smuls atatea zambete si vorbe frumoase. Mi-e drag sa lucrez si sa daruiesc. Si ma gandesc ca nu iti trebuie bani sau cine stie ce timp sa poti face o bucurie cuiva oferindu-i printr-un mic gest un moment de bucurie.
      Nu imi vine sa cred ca intre momentul in care am lucrat si daruit aceste felicitari si ziua de azi a trecut mai bine de o luna. Cu fiecare zi trecuta, o zi se mai adauga vietii pe care am trait-o aici pe pamant. Bine ar fi ca incepand de azi, de acum chiar, sa adaug zilei fapte bune facute cu bucurie si cu implinire. Cum voi reusi asta inca nu stiu, dar multumesc celor din jurul meu care ma invata cu fiecare zi trecuta ca pe lumea asta inca sunt oameni frumosi care fac binele neconditionat si cu dragoste.
      Cu respect pentru toti cei care fac diferenta in micile detalii ale vietii si fac totul sa fie mai frumos si mai delicat. Va doresc o duminica plina de pace si bucurie.
cu drag,
^.^ Anca M

3 comentarii:

prietena-japoneza spunea...

frumoase felicitări !
cu drag, îţi doresc multă, multă sănătate !

Jurnal cu flori spunea...

Superbe si modelul si culorile. o saptamana frumoasa, Ioana

Anca M spunea...

Dragelor,
a trecut multa vreme de cand nu am intrat pe blog, asa ca acum va raspund la toate : chiar ma bucur ca va plac; va multumesc mult ca ati venit pe blog si ca mi-ati lasat asa mesaje frumoase. Sper din suflet sa mai treceti pe aici, macar din cand in cand.
cu drag,