marți, 15 martie 2016

Un gand frumos

      Acum multa vreme va aratam o floare frumoasa din casuta noastra. Se pare ca daca ai destula rabdare, multe lucruri frumoase se pot intampla: in cazul de fata, fac referire la o alta floare crescuta dintr-o frunzulita din floarea de atunci. Mai timid, nu fara cateva frunze decedate pe campul de lupta, o alta floare i-a luat locul. Floarea de v-am aratat-o demult e plecata in calatorie in alta casuta frumoasa. Acest pui a inflorit in miez de iarna si mi-a bucurat zilele inghetate si lipsite de culoare, mai ales ca zapada si-a facut simtita prezenta cam greu anul asta.
O surioara de-a ei a venit sa-i tina hangul de curand, caci fiind plecata, intoarcerea mea acasa a fost sarbatorita cu noi flori la fereastra mea.
 In plimbarile mele ma gandesc mult la acasa, la oamenii dragi pe care nu ii pot vedea decat in duh si gandire, la locurile minunate pe care le voi revedea cand voi reveni si la florile care ma asteapta linistite la geam, scaldate de soare si de lumina. Sa ma intorc acasa si sa vad ca o floare s-a umplut de culoare si petale zglobii si sidefate nu pot spune decat ca "Mare esti Doamne si minunate sunt lucrurile Tale si nici un cuvant nu este de ajuns spre lauda minunilor Tale!"

Un gand frumos de primavara, o noua zi, o noua sansa, un nou inceput, o noua bucurie; pe toate sa le primiti in tihna si la traiti cum va sopteste inima. Va trimit din bucuria mea de a vedea florile pline de culoare si va doresc o zi senina si implinita.
cu drag,
^.^ Anca M

5 comentarii:

Taniuşa Corcoduşa spunea...

O primavara frumoasa si tia Anca. Imi plac si mie mult florile in sppecial cele de primavara mi se par mai gingase si delicate poate ca si din faptul ca le avem putin sau primele la indemina? Oricum sunt superbe ca si floorile ce le-ai impartasit cu noi. Iti trimit o imbratisare si o lalea alba macar virtual.

Unknown spunea...

Ancuta, superbe ganduri... Acasa e intotdeauna inima noastra si acolo e mereu cel mai bine... si daca e si un pic de culoare date de minunatele si gingasele creatii ale lui Dumnezeu e cu atat mai bine...

prietena-japoneza spunea...

minunate flori !
intr-adevar, ce bine este acasa !
cu drag, iti doresc multa sanatate !

Botoseii veseli spunea...

Cand sunt ingrijite cu atata dragoste, cum stit voi doi s-o faceti, cum sa nu va incante cu frumusetea ei?! O primavara plina de bucurii, draga noastra!!

Anca M spunea...

Draga Tatiana, iti multumesc de lalea. Da, mare adevar in ceea ce zici in amblele sensuri, am aceeasi parere ca tine. Te imbratisez cu drag.
Mai bine de atat nici ca puteai spune Ionella draga, iti multumesc mult ca ai venit pe blog sa imi lasi asa cuvinte frumoase.
Prietena Japoneza, multa sanatate si tie draga mea, sa ai o zi frumoasa asa ca tine.
Draga mea, o primavara plina de bucurii si tie, sa dea Domnul sa ai multa inspiratie si spor in tot ceea ce faci. La multe si minunate creatii- botoseii tai sunt minunati. Multumesc ca ai venit pe blog, te mai astept cu mare drag.