sâmbătă, 7 mai 2016

Vis de primavara - sticla pictata (20)

      Ce poate fi mai bine decat a descoperi modele minunate de pahare sa vi le arat si voua. Voi incerca ca in postarile care urmeaza sa va arat un set de pahare de 11 piese (nu intrebati de ce) facute cu o tehnica aparte : coacere in cuptor. Ce e drept, mi-a dat ceva palpitatii sa le pun in cuptor, dar trebuia sa incerc. Paharele au iesit de vis si au incantat multe priviri caci inainte de a fi date au avut multi admiratori si impresii bune.
      Acest set face parte dintr-un vis de primavara - cu multe flori atent selectionate si lucrate in culori de vitraliu si contururi de relief.
      Primul pahar ilustreaza narcise si flori de camp (un fel de a spune) in primul stadiu de dezvoltare. Sunt micute dar in interior cuprind un fruct care ajuns la maturitate e delicios - invelisul verde turcoaz transformandu-se intr-un felinar micut si straveziu de toata frumusetea. Fructul e rosu si e perfect de ornat torturile ( stiu ca l-am si degustat si e fff bun). Daca voi afla cum se cheama voi face o face la acest articol.
      Fara alta intarziere, va las sa admirati  o lucrare frumoasa:

       De moment de desenul este bogat, am optat pentru varianta de a pune un servetel pe interior sa puteti vedea mai bine modelele:
cu drag,
^.^ Anca M

2 comentarii:

Jurnal cu flori spunea...

cat de delicate sunt florile!!! superb!!!!

Anca M spunea...

multumesc frumos Ioana, stiu ca si tie iti plac nespus florile de toate culorile si din toate anotimpurile.