vineri, 29 iulie 2016

Decoupage

      Daca ar fi sa ma intrebe cineva unde a ajuns aceasta cutie, sincer nu as putea sa va mai spun. Sunt atat de multe lucruri facute de-a lungul timpului si date in stanga si in dreapta ca nu am nici cea mai vaga idee unde au plecat unele din exponate. Mai ales daca e vorba de decoupage. Cert este ca imi este dor sa lucrez si sa mestesugesc una si alta. Din pacate (e un fel de a spune), lucrarile de vara si calatoriile mi-au taiat tot elanul. Nu ca nu as putea lucra, doar ca totul este atat de bine stans ca in aceasta perioada a lunii iulie, sfarsit de iulie, ca nu mai gasesc nimic prin casa. Nici chiar pensulele si vopselele. Nu ca nu as sti unde sunt, numai ca sa ajung la ele inseamna sa depun o munca de sisif :)
      E placut sa stiu totusi ca ori de cate ori caut prin poze e imposibil sa nu mai gasesc ceva de care sa imi faca placere sa imi amintesc si sa va povestesc. Curios este ca imi amintesc perfect (daca nu proprietarul) cum am lucrat-o, cat am pigulit la ea si cat de mult mi-a placut cand am terminat-o.
      Va doresc si voua zile senine, incarcate de aventura, sau de liniste, de treburi sau de leneveala, fiecare dupa nevoile si trebuintele sale. Si va mai doresc timp si bunavointa sa descoperiti frumosul din jurul vostru si din inimile oamenilor.
cu drag,
^.^ Anca M


2 comentarii:

prietena-japoneza spunea...

minunată cutie ! cred că te simţi minunat când lucrul - realizat de mâinile tale - este apreciat de cel căruia il dăruieşti !!!
cu drag, îţi doresc multă sănătate !

Anca M spunea...

iti multumesc frumos; si eu iti doresc o zi minunata. E cea mai mare bucurie, intr-adevar sa vezi ca cel/cea care primeste cadoul il apreciaza. Cred ca e cea mai mare realizare pentru un artist :)