duminică, 8 ianuarie 2017

O jumatate de deceniu

      Daca cineva mi-ar fi spus acum 5 ani de zile ca o jumatate de deceniu va trece intr-o clipita poate ca nu l-as fi crezut. Si totusi, fix asa s-a intamplat. Ma uit cu bucurie in urma si vad lucruri frumoase facute, impartasite si daruite, multe intamplari care mi-au incantat viata, multe amintiri care cu siguranta imi lumineaza ziua doar citindu-le si multe poze presarate cu oaresice crampeie de viata care ma fac chiar si pentru o clipa sa ma intorc inapoi in timp si sa retraiesc acele zile. Asa ca pentru inceput de an si zi de aniversare, am adunat din lada cu amintiri poze pentru doua colaje cu totul deosebite.  
      Primul colaj cuprinde amintiri mai vechi lucrate cu rabdare si inspiratie si este o piatra de temelie pentru multe lucrari - desene si ilustratii - care au urmat in anii care tocmai au trecut. Fiecare lucrare are o istorie speciala si este plina de amintiri deosebite. Al doilea colaj face parte din categoria lucrarilor pe care abia s-au uscat vopselurile si care au fost subiect de bucurie, discutie si noi prietenii.
      Va doresc sa adunati in visteria sufletului franturi de viata traite frumos alaturi de cei dragi voua. Sa aveti curajul sa faceti bine si mai ales sa spuneti celor dragi cat de mult ii apreciati, iubiti si respectati. Sa cresteti in dragoste si frumusete. Sa lucrati cu mainile voastre tot ce va inspira si va aduce zambetul pe buze. Sa lucrati cu daruire si sa va tihneasca toate. Iar in urma cand va veti uita sa vedeti doar comori adunate sus in Cer si jos, in inimile voastre frumoase.
      Va multumesc pentru ca atatia ani ati fost si sunteti alaturi de mine, batand la usa acestei casute frumoase, facute pe un blog, care se intutileaza asa frumos : pace si bucurie! De va este drag si bine, mai poftiti caci va astept cu inima deschisa.
cu drag,
^.^ Anca M

4 comentarii:

adriana spunea...

La multi ani!

Unknown spunea...

La multi ani plini de inspiratie,scumpa noastra!!! Sa fii sanatosa,voioasa,plina de viata chiar si cand vei deveni bunicuta!!!Sa ne traiesti!!!:*

Unknown spunea...

La multi ani plini de inspiratie,scumpa noastra!!! Sa fii sanatosa,voioasa,plina de viata chiar si cand vei deveni bunicuta!!!Sa ne traiesti!!!:*

Anca M spunea...

Multumesc mult draga Adriana.
Ramona, esti minunata draga mea. Multumesc din suflet de gandurile tale frumoase.