miercuri, 26 iulie 2017

Dor de-al nostru... (7)

      Ma reintorc cu bucurie la acest tip de postari, dedicate in intregime "dorului de-al nostru". Cand sa fi fost prima postare nici nu mai stiu, stiu doar cand a fost ultima. Revin asupra acestui subiect cu drag, desi cred ca toate postarile ar trebui sa cuprinda un pic de drag si de dor de tot ce e frumos, simplu, normal si de ce nu, traditional.
      De curand, un om frumos mi-a cerut sa ii fac pentru coltisorul ei romanesc ceva asa... mai aparte, sa isi poata intregi locusorul acela frumos din casa unde are tot felul de lucruri adunate pentru sufletul ei si pentru a-si ostoi dragostea de tot ce-i de-al nostru.
      Asa ca am plecat in cautarea unor lucrusoare mici si neinsemnate poate pentru unii, dar de o infinita valoare pentru cea care a facut comanda. Ea inca nu stie ce o asteapta, desi spera din suflet sa isi vada cadoul in mainile ei cat mai curand.
       Draga mea draga, cu drag am lucrat aceasta felicitare, de dimensiuni foarte mici (veti vedea cu ochii vostri cat de mica e) asa cum ti-ai dorit.
      Pentru cei care de multe ori ma intreaba cum e posibil sa iasa din doua maini ceva atat de delicat va pun cateva poze (asa mai pe limba blogger-ilor "work in progress") sa vedeti diferite etape de lucru.
      Felicitarea este lucrata pe hartie 250g/mp si are ca tehnica acuarela. Conturul si unele detalii sunt trasate in tus. In rest, nu trebuie decat liniste si inspiratie. Modelele sunt delicate, fine si pline de culoare. Rezulattul final e un unicat lucrat cu migala si cu destule ore de munca, desi n-ati zice, nu?
      Sper ca timpul va va permite sa puteti vedea si voi frumusetile noastre si cine stie, poate sa va inspire sa lucrati si voi. Pana la urma, arta poate lua multe forme - care mai de care mai frumoase.
cu drag,
Anca M ^.^

5 comentarii:

prietena-japoneza spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
prietena-japoneza spunea...

incredibil de frumos ! ce talent ai ! felicitări din inimă pentru realizarea plină de culoare, talent dar mai ales dragoste ! dragostea pentru lucrul bine făcut ! pupic !

Anca M spunea...

multumesc frumos draga Prietena-Japoneza. Apropo de lucrul bine facut, imi aduci aminte de un citat tare drag mie : "Inceputul Raiului este satisfactia lucrului bine facut". O seara frumoasa si tie.

Jurnal cu flori spunea...

Iubesc tot ce e românesc, iar colțisorul asta l as duce si la mine acasă!!!!! Superb!!!!! Felicitări pt idee si pt realizarea de excepție!!!!!

Anca M spunea...

Draga mea, ideea nu imi apartine ci este a prietenei mele. Poate ca si tie ti-ar surade asa un coltisor, macar pe un raft in biblioteca :))) daca mai mult nu se poate. Ma bucur ca iti place acest lucru marunt, dar atat de drag mie. Te mai astept pe aici cand poti.