vineri, 31 mai 2024

#clipedecreatie2024 (5)

 Hristos a înviat,

      E mare bucurie sa scriu despe acest capitol de #clipedecreatie2024 mai ales ca in fiecare luna postez ceva din luna anterioara.
       Fiind in luna mai m-am gandit la luna aprilie ca fiind luna iesirilor din ce in ce mai dese si desenatul in aer liber. Sa va povestesc despre el, nici nu stiu cum sa fac asta. Adica stiu, dar desenatul, pictatul sau schitatul simplu au sens si valoare daca esti implicat activ in aceasta calatorie artistica. Daca nu, doar sa citesti despre asta sau sa privesti pe altcineva cum face diverse lucruri e bun, dar nu te scoate pe tine din zona ta de confort ca sa descoperi noi abilitati, sau de ce nu, sa ti le formezi. Sau poate ce stiu eu, vazand la altii lucruri interesante va vine si voua cheful de a experimenta diverse lucruri noi. Las cateva marturii in acest articol cu speranta ca va sunt si voua sursa de inspiratie!
      Acest articol are legat de una din ieșirile in parc din luna aprilie si anume plimbarea din Herastrau. Experienta de a sta pe iarba, a descoperi lucruri din jur, a le studia, a le schita si a te bucura de statul la Soare a fost un deliciu si pentru suflet si pentru starea mea de bine generala. 
       Altceva ce pot sa mai spun, decat ca va doresc timp si tihna sa faceti lucruri care va aduc bucurie!
Cu drag,
Anca M

Niciun comentariu: