marți, 1 octombrie 2024

#clipedecreatie2024 (9)

 Bine v-am gasit oameni buni,

Oricat de uauuuuu ar parea, au trecut aproape doua luni de cand nu am mai scris pe blog.

Luna August si acel #summercreativeretreat a fost singurul eveniment de care v-am vorbit, iar apoi totul a intrat in bucuria verii. Iesitul in aer liber mai mult ca de obicei, adica zilnic si muuuulte ore pe zi, Soarele genial si caldura de vara, au facut timpul sa curga lin si cu evenimente multe si frumoase.

Artistic vorbind, luna August a fost plina de lucruri minunate, fapt pentru care am si transformat postarea anterioara, tot intr-un moment din acelea de #clipedecreatie. Au urmat multe altele, care nu sunt mentionate aici si a venit apoi luna Septembrie cu inceputul de toamna si bucuria culorilor pline de calm si cuibareala.

Ma opresc un pic la acest aspect si anume ca luna Septembrie a fost prilejul unei noi provocari pe care inca o continui caci merita tot timpul investit.

Stiam de ceva vreme de comunitatea de la drawdailytogether de pe Instagram, dar inca nu indraznisem (a se citi ca nu ma mobilizasem cu toata forta in aceasta directie) sa fac desene dupa referintele propuse de ei.

Pot spune ca este absolut genial sa fii parte dintr-o comunitate artistica (nu ca nu as fi stiut asta deja) si ca bucuria de a te concentra asupra procesului in sine poate aduce satisfactii aparte.

Am invatat si invat multe, experimentez si ma descopar cu fiecare desen, ilustratie, test, schita sau orice ar fi de genul asta, indiferent in ce context este facut sau materialele folosite.

Toate detaliile le gasiti pe Instagram pe adresa anca_pacesibucurie

Sa va mai spun ca luna Semptembrie este si inceputul atelierelor de toamna, cu totul deosebite, cu oameni frumosi, sincer interesati de arta(logic caci altfel nu as face atelierele) si de tot ce tine de procesul de invatare? Mai bine voi lasa acest detaliu pentru alta scriere.

Va doresc din tot sufletul sa gasiti timp si sa faceti ceea ce va aduce bucurie sufletului vostru si pace celor din jur, sau puteti sa spuneti si invers: ceea ce va aduce pace sufletului vostru si bucurie celor din jur.

cu drag, 

Anca M

Niciun comentariu: