duminică, 17 martie 2013

Inceput de poveste

Orice poveste are un inceput : iar aceasta poveste pe care vreau sa v-o spun a inceput ieri: am primit o invitatie de-a unei prietene de-a mele la ea acasa. Cu inima stransa si cu un cadou pigulit in cele mai mici detalii am ajuns la ea. Acolo am intalnit multe persoane, toate straine, dar toate impartasind un simt al frumosului si al delicatetii extraordinare. Ma bucur enorm ca am avut ocazia sa incep asa o poveste frumoasa cu oameni extraordinari. (Va multumesc din suflet, tuturor, pentru primirea pe care ne-ati acordat-o. Prietenii stiu despre cine vorbesc.)
Plecand de aici as vrea sa va prezint o lucrare intitulata "inceput de poveste".


Aceasta lucrare e o cutie lucrata manual si daruita acum ceva vreme domnite frumoase si fetitei sale.
Desenul de pe cutie l-am gasit pe net si apartine unei artiste care are maini minunate si de care v-am mai vorbit acum ceva vreme.

Si cutia are o poveste frumoasa ...ea fiind facuta in mai multe etape si in mai multe locuri...mai mereu fiind prin preajma copiilor. Finalitatea a fost ca a ajuns pe mainile unui fetite care a decretat dupa primele 5 minute de utilizare ca trebuie sa fie musai cutie de pastrat...clemetine. Dupa, a ajuns cutie de bijuterii, sau de conuri de brad, nu imi mai amintesc prea bine. Dar pentru cei mici diferenta nu cred ca diferenta e prea mare, nu? 
Va las in compania povestilor vechi si noi alaturi de doua filme care mie imi plac muuuult:


 

O duminica minunata va doresc tuturor.
 ***
later edit : a se vedea detalii pentru dimensiuni in postarea seaside friends
cu drag,
^.^ Anca M

2 comentarii:

Melly spunea...

Foarte frumoasa!
Felicitari!

Anca M spunea...

Multumesc frumos. O saptamana frumoasa, draga mea.