joi, 18 aprilie 2013

Meditatie

    Nu stiu cine a gandit aceste randuri; cine le-a astenut pe hartie trebuie totusi sa fie o persoana cu un simt foarte dezvoltat al frumosului. Multumesc din suflet unei persoane foarte dragi mie, care mi-a trimis acest text pe mail.
sursa foto - mail
    Va las in compania unei melodii frumoase (care sincer mi se pare potrivita acestor "versuri"(randuri de mai jos) - fiecare crede cum simte) si va doresc lectura placuta.


***
Aripi

Unii oameni te inalta si te fac sa-ti creasca aripi...altii insa te inhiba si te ajuta sa crezi ca n-ai putea niciodata sa zbori. Exista desigur si oamenii care iti urasc aripile si ti le frang nemilosi.
Fara de aripi n-am sti niciodata ce inseamna zborul iar cu ele frante zborul are toate sansele sa-ti devina fobie.

Unii oameni te fac sa infloresti, altii te ajuta sa te ofilesti iar cea de-a treia categorie de oameni iti strivesc petalele in pumn pana cand sunt siguri ca n-ai sa-ti mai revii vreodata.

Unii oameni te invata sa crezi, altii iti rapesc fiecare convingere...iar cei din urma, cei mai cruzi iti transforma increderea si fiecare credinta proprie intr-o frustrare.

Unii oameni reusesc sa devina miracolele tale, altii sunt visele urate pe care incerci la se uiti iar unii (din pacate) devin traumele despre care ai citit doar in carti.

Dar, ironia sortii face ca noi, toti, sa n-avem niciodata idee care dintre oamenii mai sus mentionati intra in viata noastra.
Trebuie sa-i descoperim traind, iubind, crezand, zburand, cazand, murind.Voi ce fel de oameni vreti sa fiti pentru ceilalti ?

***
cu drag,
Anca M

2 comentarii:

Tandreţe spunea...

Unii oameni iti lasa in suflet,amintirea aromei unui ceai de flori de portocal...
O zi frumoasa, Anca!

Anca M spunea...

Esti foarte delicata in afirmatiile tale, multumesc frumos de gandurile bune.