duminică, 2 iunie 2013

Ganduri de inceput de saptamana

      Cu fiecare zi care trece vad viata altfel decat ziua de ieri. Poate ca incet incet invat ce inseamna bucuria de a trai si a lua lucrurile asa cum sunt...cu bune, cu rele, dar mai ales cu inima vesela. Uitati-va la o floare...nu are putere si totusi poate face atat de mult bine prin gingasia ei. Ma uit la ele si ma bucur ca pot vedea bogatia de culori si lumini care se joaca mereu cu petalele, cu frunzele, cu tot ce inseamana o floare si parfumul ei.

      Nu e nevoie decat de un pic de lumina si de doi ochi care sa o vada. Ea va fi mereu acolo, linistita, senina, asteptandu-te mereu...pe marginea drumului, sau intr-un camp cu flori, sau intr-un ghiveci, sau in mana unui trecator, senina, mica sau mare, galbena sau rosie sau violeta, parfumata sau mai delicatata, plina de gratie sau mai semerita, va fi acolo, undeva in calea ta ca sa te incante cu ceeea ce este ea...cu frumusete.


      Imi place sa descopar lumea din jurul meu. Asa cum cred eu de cuviinta. Si descoperind-o o impartasesc cu voi. Voi cum o descoperiti? Cum e lumea voastra?


A mea e plina de culoare si de lucruri simple. Va doresc o saptamana plina de pace si bucurie,
cu drag, 
Anca M

3 comentarii:

prietena-japoneza spunea...

normal, cauti sa descoperi viata...sa o cunosti...ai atat de multe de descoperit! este varsta!...eu caut natura cand plec de la servici: merg pe jos cat mai mult admirand frunzele copacilor, florile si, mai ales, ciripitul pasarilor - care nu se vad, sunt mici si undeva prin copacii inalti... iar pe drumul spre acasa, masina strabate campia plina de ..."n" variatii ale culorii: verde! si norii care sunt ca niste mici cocoloase albe, plutind pe deasupra campiei, zici ca poti sa ii iei cu mana... nici nu iti poti imagina cat de frumos poate fi!!!

Melly spunea...

E un mare castig orice clipa traita cu bucurie si recunostinta! :)
O saptamina minunata!

Anca M spunea...

Prietena-japoneza, te cred ca e frumos...imi fac asa o vaga idee despre ce spui...si chiar am calatorit si eu cu tine un pic pe campii.
Melly, adevar graiesti draga mea. O saptamana minunata si tie...si voua fetelor.