luni, 8 iulie 2013

Ganduri de seara

Orice detaliu,

mai devreme

sau mai tarziu,

va fi observat

de cineva.
      Aceste flori minunate le-am primit cadou cu o ocazie cu totul si cu totul marunta...si totusi, atat de multa bucurie mi-au adus ca nu puteam sa tin doar pentru mine aceasta stare. De asta si spun ca " Orice detaliu, mai devreme sau mai tarziu, va fi observat de cineva". Lucrurile marunte, sunt de parere ca fac parte din viata noastra chiar mai mult decat cele marete. Cele marete se intampla rar, insa cele marunte sunt la tot pasul. Si uite asa, un gest mic mi-a adus o bucurie mare. Bucurie pe care vreau sa o transform in impartasire cu voi. Poate ca cineva citind ce e scris aici va face o bucurie unei alte persoane dragi. Si poate si eu, peste timp, recitind acest mesaj, imi voi aminti de aceste vorbe simple si voi face cuiva o bucurie. Cine stie.

Pana atunci pot sa ma bucur ca blogul a facut un an si jumate...ce mai trece timpul...si noi odata cu el.
Va doresc o saptamana frumoasa si ganduri bune sa aduceti un zambet celui/celei de langa voi.
cu drag,
^.^ Anca M

2 comentarii:

Taniuşa Corcoduşa spunea...

Felicitari si mult inainte la blogul tau draga Anca asteptam incontinuare frumoasele postari. O imbratisare si zile frumoase.

Anca M spunea...

Draga mea, multumesc mult de urari. Eu mai astept de la tine postarile cu jurnalul ...sunt geniale :))) E atat de multa veselie pe blog la tine.