miercuri, 28 august 2013

Viata in imagini - Nesebar (7)

      Atat de mult ce mi-am dorit o iesire de week-end ca visul mi s-a implinit . Am avut ocazia si onoarea de a fi in compania unor prieteni dragi si de a petrece cum de mult nu am mai facut-o. Asta se intampla inainte de a fi in concediu si face parte din multele mici bucurii ale vietii care iti fac amintirile dulci si de neuitat.
      Nu voi spune prea multe, voi lasa fotografiile sa vorbeasca de la sine. Recunosc ca cele cateva ore petrecute acolo mi-au umplut sufletul de bucurie si de mare...stiti senzatia aia placuta? Adie o briza dinspre faleza, e soare, sunt muuulti pescarusi in zona, pietrele sunt batute usor de valurile marii si tot ce ai vrea sa faci e sa iti afunzi picioarele in nisipul ud si sa te plimbi si sa simti gustul un pic sarat in gura si sa fii doar tu si marea. Ei, asta e un lucru ca mi-a ramas in minte desi cu piciorele desculte nu m-am plimbat pe plaja :) insa si dupa atata timp tot mai retraiesc orele petrecute acolo (PS : acolo inseamna Nesebar).






      Va doresc tuturor sa aveti timp sa culegeti cat mai multe amintiri frumoase pe cararea vietii.
^.^ Anca M

3 comentarii:

Mariana spunea...

Să-ţi fie de bine! :)
Superbe imagini, odihnitoare, pline de...pace şi bucurie!
Îmbrăţişări, cu drag!

prietena-japoneza spunea...

minunate fotografii! zone pline de pitoresc! felicitari pentru realizarea fotografiilor! multumesc frumos pentru ocazia de a admira acele zone! am ceva timp de cand nu am mai plecat pe undeva, in concediu sau weekend! dar ma bucur din inima cand aud ca prietenele mele pleaca in calatorii placute!

Anca M spunea...

@ Multumesc mult de tot Mariana draga. Iti voi povesti eu mai multe cand ne-om vedea fata catre fata.
@Prietena-Japoneza, iti doresc sa iti gasesti timp sa mai evadezi un pic din cotidian. Iar daca nu prea ai timp de calatorii la lunga distanta, macar prin oras si imprejurimile lui. Ma bucur ca ti-au placut.