vineri, 13 iunie 2014

De luat aminte- Tail of two brains (1)

      Buna dimineata la amiaza,
Am gasit ceva extraordinar care merita pastrat si impartasit in acelasi timp. Va las in compania unor conferinte care fascineaza inca de la primele minute. Ascultati 5-10 minute, daca nu va place...asta e...Dar daca va place, enjoy. E despre relatiile umane si mai ales cele maritale. E genial. Plus ca are destule picanterii cat sa razi cu gura pana la urechi asta inainte de a te apuca plansul de cat adevar e in ceea ce spune acest domn. A se nota ca nu e stand up comedy, cum ati putea crede ( eu eram sa cred ca despre asta este).
sursa : net
First day:

PS : cu multumiri celui care mi-a facut cunoscute aceste informatii, promit ca revin cu celelalte conferinte ct de curand posibil.

cu drag,
^.^ Anca M

2 comentarii:

Mihaela spunea...

Foarte interesante conferintele, pe langa faptul ca am ras foarte mult am si invatat foarte multe. ceea ce am citit prin alte carti s-a centralizat mult mai simplu acum. Chiar, te rog, daca mai gasesti si partea a 3-a sa o postezi. Multumim,

Anca M spunea...

Mihaela, ma bucur ca iti plac. Mai sunt 2 zile de pus pe site daca nu ma insel. Caut si revin cu postari. Si cartile sunt frumoase, dar conferintele astea sunt picante rau. Multumesc ca ai venit aici.