marți, 1 iulie 2014

Despre ... a fi altfel

      Prima data cand am vazut acest video mi-a placut foarte mult. A doua oara la fel de mult si dupa am uitat cum se chema si timp de cateva luni tot ma uitam dupa aceasta postare sperand ca poate poate il gasesc undeva. Si uite asa cautandu-mi blogul ajung pe pagina unei persoane care imi publicase un articol si asa ca o bucla care se inchide mi-a venit o bucurie...si anume sa regasesc ceea ce stiam dar nu mai stiam ce nume avea.
      Mi-a placut mult ideea promovata, nu reclama din spate cu care nu am nici o tangenta. Si mi-a placut mai ales ideea de a cersi pentru educatie. Nu ca cersetoria e de apreciat, dar a nu te plange ca nu ai ce pune pe masa ci a cersi pentru ca cel mic sa poata avea parte de educatie, ei da, asta da atitudine.
sursa: net
      Si mi-a mai placut in acest video felul simplu de a fi al protagonistului. Fara a fi vreun om cunoscut, fara a fi cineva, fara a fi macar bogat material, personajul principal e cineva care poate semana cu oricare dintre noi. Nu iti trebuie averi ca sa aduci o bucurie, nu iti trebuie circumstante demne de scenarii de film pentru a face ceva si mai ales nu iti trebuie o zi anume sau un motiv anume pentru a fi bun. Pur si simplu...fii bun.

      Fara alte vorbe, va urez o zi frumoasa atat pentru voi cat si pentru cei de langa voi.
cu drag.
^ .^ Anca M

5 comentarii:

prietena-japoneza spunea...

atât de minunat prin simplitatea gesturilor!
ce mult mi-aş dori să existe şi la noi o astfel de atitudine!
minunat video!
mulţumesc!
cu drag, weekend plăcut!

anca spunea...

Eu cred ca exista, dar suntem atat de grabiti uneori incat nu o vedem :). Oamenii acestia trec zilnic pe langa noi. Cat despre educatie, la noi e foart simplu - educatia e gratuita, plus ca sunt multe burse pentru copiii buni:)

Anca M spunea...

Pritena japoneza, cred si sper ca noi putem face ceva. Nu stiu exact concret inca ce anume dar sunt lucruri pe care le putem face ca sa ne faca viata mai frumoasa. Nu ma indoiesc de acest lucru.
Anca, sa dea Domnul sa ai gura aurita cu bursele pt copii. Si eu cred ca exista, cum spuneam si in articol. Bine e sa tinem mereu ochii deschisi, s-ar putea sa ramanem uimite de ce vedem...asta o zic mai mult pt mine.

Ghindaa spunea...

Emotionant momentul cand fetita apare curata, cu ghiozdanul in spate. Da, gesturile se intorc. Fie bune, fie rele. Cu siguranta.

Anca M spunea...

sa stii ca am avut fix aceeasi parere si eu cand am vazut prima data data acest videoclip. Fix cand apare fetita asa curata si aranjata. E ceva foarte frumos.