luni, 13 octombrie 2014

What if...(3)

      Cum spuneam si in alta postare, acest titlu va ramane pe acest blog pentru un subiect cu totul si cu totul aparte: "What if..."
      Ce-ar fi daca in fiecare zi a vietii noastre am putea aduce macar un pic de bucurie in sufletele celor din jurul nostru? "Buna dimineata, arati foarte bine astazi!", "Zambeste!", "Priveste cerul", "Deschide ochii si uitat-te in jurul tau." Cei care stati in Bucuresti vedeti aceste mesaje scrise pe ziduri in graffiti, cei care nu sunteti din Bucuresti, sigur le vedeti in alte forme care mai de care mai frumoase. Ce-ar fi daca azi am face un compliment celui/celei cu care lucram? Sau persoanei care ne schimba maruntul? Sau ce-ar fi daca azi am multumi unei persoane pe care o intalnim in calea noastra pentru amabilitatea de a ne lasa sa intram primii pe o usa? Ce-ar fi daca am fi sinceri cu cel de langa noi si i-am arata un semn de bunavointa printr-un zambet - simplu, neprefacut, nefatarnic si plin de sinceritate?
Ce-ar fi daca... azi am face cuiva ziua mai frumoasa? Zambiti, va rog :) Sunteti o bucurie.
cu drag,
^.^ Anca M

2 comentarii:

prietena-japoneza spunea...

ai dreptate în ceea ce ai scris!
şi eu am încercat şi încerc în continuare metoda de a zâmbi celor din jur sau de a le face complimente alegând un ceva specific fiecăruia ... şi funcţionează!!!
cu drag, îţi doresc multă sănătate!

Anca M spunea...

Multa sanatate si tie; cred ca arati bine cand zambesti :)