luni, 20 aprilie 2020

O multumire

Hristos a inviat oameni buni,

      Asa vorbe simple in care se cuprind tot ce e de spus pentru a capta esenta crestinismului. Va multumesc ca veniti aici si zaboviti chiar si pret de cateva clipe sa va odihniti nitel dupa preaplinul zilei. Ma gandeam zilele trecute de cat de mare bucurie este sa fii in partasie cu cel de langa tine, chiar daca nu si fizic, dar macar in duh si gandul bun.
Cat de placut este sa locuiasca fratii impreuna (si as largi termenul de frate la sensul mai larg al celui de langa tine, indiferent daca iti e legatura de sange sau nu), sa fie intelegere si tihna in familii. Stiti ca va doresc de fiecare data cand mai vorbim asa urare " sa va tihneasca ziua" sau " sa va tihneasca sederea intr-un anumit loc" sau " sa va tihneasca sa fiti acolo unde sunteti fiecare".
      Cateodata uit cat de frumoasa este viata si atunci cate unul dintre voi vine sa imi lumineze ziua si uite asa impreuna crestem frumos si pasim pe cale. Mare lucru este sa ai oameni frumosi in preajma, si da, voua celor care sunteti parte din lumea noastra, voua va multumim pentru clipele petrecute impreuna, pentru gandurile bune, pentru vorbele bune, pentru recomandarile voastre, pentru sinceritatea voastra si pentru curajul de a ne primi in inimile voastre asa cum suntem. Va stiti voi, cei carora va scriu. Si noptile albe le stiti petrecute la o spovada faina, si zilele lungi si simple in care gateam impreuna, desenam impreuna, ascultam muzica impreuna, citeam impreuna (chiar si pe what's app), descopeream fascinatiile lumii inconjuratoare impreuna sau pur si simplu stateam (chit ca poate la zeci, sute sau mii de km distanta) impreuna.
Sa va rasplateasca bunul Dumnezeu sufletele voastre minunate cu dragoste, cu binecuvantari, cu pace si cu bucurie.

Va imbratisez cu drag,
Anca M ^.^  

2 comentarii:

adrianaTRU spunea...

Adevarat a inviat!

Anca M spunea...

Te îmbrățișez cu drag.