marți, 8 ianuarie 2013

La multi ani


Inceput de an pentru acest blog inseamna si inceput de bucurie. Bucurie pentru ca astazi se implineste un an de zile de cand va spuneam prima data bun venit aici.
 +++
Cum pozele pe care le pun nu puteau fi altele decat din capitolul idei creative, va las marturie un model de calendar pentru zilele frumoase in care vrei sa faci o bucurie celui drag.

Pornind de la ideea de calendar de Craciun, am alcatuit un calendar cu buzunarase pentru a lasa mesaje si mici atentii celui drag al meu. Suportul e din polistiren acoperit cu panza si « sarmele » sunt din panglici si margele.Buzunarasele sunt facute din hartie reciclata presata si acoperita cu ambalaje de cadouri. Ingerasii sunt cumparati de la targuri de handmade. Restul este  pentru impodobire. Floarea e facuta prin stantare la care am adaugat petale de flori embosate si prinse cu briz brizuri de la bijuterii.
Asa imi place sa petrec – mestesugind si aducand un zambet celor din jur.

Si uite asa, din vorba in vorba, ajung la capitolul ingerasi de hartie care de data asta sunt facuti de mine si nu cumparati.Tehnica e simpla, e o combinatie intre origami (pe care am gasit-o excelenta, dar care nu era pe gustul meu in totalitate) si idei mai personale. Ce a iesit vedeti in poza.
+++
La multi ani pentru un an de « blog-uiala ».Va multumesc tuturor celor care ati venit sa ma vizitati, care ati lasat comentarii, sau care pur si simplu ati intrat pentru a va clati ochii.

Un an 2013 plin de pace si bucurie si muuuuulta sanatate.
cu drag,
Anca M

Niciun comentariu: