luni, 28 ianuarie 2013

Bucurii de iarna (sticla pictata 3)

A trecut ceva vreme de cand nu v-am mai aratat ce am mai lucrat. Iarna e un moment excelent de facut cadouri; cea mai buna alegere pentru cadourile din aceasta perioada au fost paharele, sticlele, borcanele si suporturile de lumanari pictate manual. Nimic mai simplu. Deja stiti, nu? Se ia un obiect din sticla, culorile de vitralii, pensula si se cauta un dram de imaginatie. Ce a iesit, vedeti mai jos.

PS: datorita numarului mare de poze facute si de obiecte lucrate in ultimul timp, postarile care vor veni vor fi facute toate in tehnica colajului pentru a putea regrupa mai usor detaliile.




Acest set de pahare e lucrat pentru o prietena de-a mea (si sotul ei) si a fost daruit la o petrecere de Craciun - tip Secret Santa...Secret Santa a fost secret cat a putut de bine, dar cum in grupul nostru nu mai era nimeni care sa lucreze astfel de obiecte...acest mos a fost descoperit. In concluzie, ma gandesc ca nu mai avea nici un rost sa tin aceasta bucurie doar pentru ei, ci sa o impartasesc si cu voi.
Enjoy.
 ^.^ Anca M

Niciun comentariu: