duminică, 12 ianuarie 2014

What if... (3)

      Ar trebui sa fi facut de curand un articol de 2 anisori frumosi. Cata vreme a trecut...si totusi nu am gasit inspiratie pentru a-l face. Nu am putut sta insa departe de blog si de cateva randuri scrise. Azi am citit intr-o carte un citat care mi-a mers la suflet. Si chiar asa si este. Atat ce ne-am invatat sa ne plangem de mila ca parca e parte integranta a vietii noastre.
      Ce-ar fi daca am fi mai atenti cu viata noastra? Am incercat sa vad daca chiar se poate sa iti faci viata mai frumoasa...da stiu, suna egoist, dar pana ce nu lucrezi un pic cu propria persoana nu poti spune ca esti bun cu cei din jur.
      Ce-ar fi daca azi nu ne-am mai plange de nimic...pur si simplu sa acceptam lucrurile asa cum sunt; sa acceptam oamenii asa cum sunt. Sa acceptam viata asa cum este.
      Ce-ar fi daca...
PS : desenul e lucrat in acuarela si are bucatele de foita de aur...a fost o aventura sa lucrez cu ele, dar sentimentul e extrem de placut la finalul lucrarii. Oare de ce imi place sa lucrez pe caiete si nu sa le fac direct tablouri,nu stiu prea bine; poate pentru ca atunci cand ma apuca inspiratia , incep sa lucrez pe ce imi este cel mai la indemana.

Va doresc o duminica plina de bucurii si soare.
cu drag,
^.^ Anca M

4 comentarii:

prietena-japoneza spunea...

frumoase ganduri ai azi! felicitari pentru desenele realizate! iti doresc multa sanatate!

Anca M spunea...

La fel si tie. Multumesc de apreciere.

Mariana spunea...

Frumoasă acuarela, iar foiţa o face de-a dreptul specială!
Aşadar, drăguţ cadou i-ai dăruit bloguşorului la doi anişori! :)
Pupici!

Anca M spunea...

multumesc mult de tot Mariana,poate voi reusi sa iti arat lucrarea si in realitate.