duminică, 20 iulie 2014

Dolce far niente


      Vi s-a intamplat vreodata sa fiti in acea stare in care nu aveti chef de nimic? Dar chiar de nimic? Din ce motiv? Asta o stie fiecare. Dar sa nu aveti chef de nimic. Ei bine, printr-o astfel de stare trec acum...tot incerc sa caut o motivare sa ma apuc de munca dar nu reusesc. Asa ca am deschis netul si am scris aceste cuvinte pe google sa vad ce se intampla. Ce a rezultat, va arat in cateva poze fffff faine.


      Un inceput de saptamana ar trebui sa fie plin de energie...zice lumea, dar personal, cel putin cateodata, mi se pare asa o perioada buna de relaxare...ca la inceput de zi luuunga si plina de aventuri.
Si asta e valabil nu doar la inceput de ceva...de zi, de saptamana, si asa mai departe ci poate fi valabil in orice perioada. E bine din cand in cand sa pun frana "agitatiei" pe care o am si o simt in jurul meu si sa fac... nimic ( ce bine suna: "dolce far niente"). In teorie suna bine, si in realitate suna si mai bine, din pacate atat de putine sunt perioadele in care pur si simplu stau fara sa fac nimic ca in decursul a cateva luni cred ca numar pe degete aceasta stare.
Deci acum e un moment bun si trebuie sa profit de el. Si ca sa nu fiu singura :) il impartasesc cu voi.

      Va doresc o zi asa cum va place voua :), de la mine mai adaugati un strop de voie buna.
cu drag,
^.^ Anca M


Un comentariu:

corina spunea...

Anca, cam asa am fost eu ieri abia am dus la bun sfarsit lucrul pe care totusi mi-l propusesem. Azi e altceva defapt e o alta zi. :))
Esti Anca M pe care o cunosc eu??? :))