miercuri, 29 aprilie 2015

Am vazut si mi-a placut

      In titlul acestui articol e de fapt cam tot ce aveam sa va spun la aceasta ora. Am gasit un film-  cred ca e vechi de cand  lumea si e stiut de multi, dar uite ca eu nu il cunosteam, asa ca vi-l recomand si voua. (nu ar fi prima data cand mai gasesc cate ceva si mai spun si altora :))) ) E frumos din mai multe aspecte - un fel de Heidi ceva mai modern, dar care nu a pierdut mai nimic din farmecul naturii, al copilariei, al frumosului, al candorii si al bucuriei.E un film de familie cu care nu ti-e rusine sa te uiti cu cei mici. E un film care om matur fiind te incanta din primele minute de vizionare. E un film despre a fi om, a fi sincer si a iubi neconditionat, fara prejudecati.

sursa : pinterest
      Daca v-am stirnit si cea mai mica curiozitate va invit sa vizionati un trailer(Belle et Sebastien). Mai departe, gasiti voi pe net filmul sa il vedeti in intregime.
      Va doresc timp sa faceti lucruri care conteaza.
cu drag,
^.^ Anca M

Un comentariu:

prietena-japoneza spunea...

mulţumesc foarte mult pentru filmul recomandat - eu iubesc mult câinii, am doi bodyguarzi acasă şi ori de câte ori pot, hrănesc şi pe drum pe alţii ...
cu drag, îţi doresc multă sănătate!