duminică, 6 octombrie 2013

Ca intr-o poveste

      Cine spune ca iti trebuie bani multi si nu stiu ce organizare ca sa faci un festin pe cinste? Eu as spune ca un pic de imaginatie si o doza suficienta de stare de bine te poate ajuta sa transformi o zi obisnuita intr-o zi minunata. Ce e drept de dimineata ziua se promitea frumoasa si numai buna de a fi numita o adevarata zi de toamna....nici prea rece, nici prea calda, nici intunecata si nici cu soare puternic.
      Dupa ceva mici pregateli, am incropit o masa plina de bunatati...frunzele si toate elementele folosite pentru decor erau proaspete...dar pana ce m-am gandit eu sa le fac o poza (adica seara) s-au cam resimtit :))) de oboseala...bine'nteles.


      Bune au fost toate si delicioase, branzoaicele si placinta cu branza primita de la un sufletel frumos si bune au fost merele aurii spre rositatic care mi-au facut de zor cu ochiul mai toata ziulica.
      O zi minunata are o reteta simpla - oameni frumosi langa tine si ceva de-ale gurii sa nu te plictisesti doar vorbind. Totul se asezoneaza cu voie buna si desene :))) facute de o dulceata de fata.
      Va doresc o saptamana plina de bucurii si de culoare.
cu drag,
^.^Anca M

2 comentarii:

Salata Prieteniei spunea...

Draga mea, vad ca suntem pe aceeasi lungime de unda. eu am gandit ca nu ai nevoie de multi bani ca sa organizezi o cununie ca in povesti si am ajuns la doua cununii. Vino alaturi de noi!

Anca M spunea...

Bine ai venit Salatico; multumesc frumos de invitatie . Voi cauta blogul tau ca sa te descopar.