sâmbătă, 25 martie 2023

#creativebookchallenge2023 (08/2023)

      Bine v-am gasit oameni buni,

      Am promis ca voi reveni cu poze asupra icoanei din mijlocul primului raft si asta si fac in aceasta postare. Ce zi mai buna pot alege decat ziua Bunei-Vestiri ca sa arat icoana Bunei-Vestiri care se afla in proiectul de #creativebookchallenge2023 ? Originalul apartine unei doamne minunate si discrete, care din motive usor de inteles a preferat sa nu ma lase sa ii scriu numele aici. Ii sunt profund recunoscatoare ca am avut ocazia sa o intalnesc, sa stau la povesti cu ea, sa aflu despre icoana asta - care isi are originalul undeva la Arpasu (cum ziceam, am uitat daca e cel de Sus sau cel de Jos) si una peste alta sa imi fac o idee de cat de multi oameni minunati sunt in jurul nostru.


      Fata de data trecuta mai sunt detalii adaugate desenelor si florilor asa ca va las cateva poze spre delectare, sperand ca si voi poate aveti un pic de timp ca sa lasati creativitarea sa zboare.

Astăzi este începutul mântui­rii noastre şi arătarea Tainei ce­lei din veac. Fiul lui Dumnezeu, Fiu Fecioarei Se face şi Gavriil Harul Îl binevesteşte. Pentru aceasta şi noi, împreună cu Dânsul, Născătoarei de Dum­nezeu să-i strigăm: Bucură-te, cea Plină de har, Domnul este cu tine!

 

Aparatoare Doamna, pentru biruinta, multumiri, izbavindu-ne din nevoi, aducem tie, Nascatoare de Dumnezeu, noi, robii tai. Ci, ca ceea ce ai stapanire nebiruita, slobozeste-ne din toate nevoile, ca sa strigam tie: Bucura-te, Mireasa, pururea fecioara!
       Sa aveti o zi minunata, cu pace si cu bucurie, si spor la citit sau plimbari in aer liber.

cu drag,

Anca M

Niciun comentariu: