duminică, 4 februarie 2024

De la lume adunate (16) - YouTube-ri de poveste

Bine v-am gasit oameni buni, 

      Stau asa si ma gandesc cat de mult imi plac postarile acestea si cat de variate au fost de-a lungul timpului. Pentru cei care sunteti aici pentru prima data, sau nu chiar pentru prima data, dar astfel de articole nu v-au sarit in ochi va incurajez sa dati un simplu click pe motorul de cautare din pagina de pornire si sa puneti doar cuvantul "adunate" de exemplu si veti vedea ce veti gasi! Sau ca sa fac si mai simplu voi lasa mai jos linkuri-le catre postarile anterioare mentionand faptul ca aceste mici comori mi-au incantat si inca imi incanta sufletul chiar si dupa ani si ani de zile.

      Azi as dori sa va vorbesc despre un om minunat, un om pe care il urmaresc cu drag pe YouTube si care m-a incurajat sa vad lucrurile un pic altfel prin felul ei extraordinar de a vedea lucrurile. In atelierele ei si in tutorialele pe care le prezinta Sarah Cray, caci acesta este numele ei, totul incepe cu un fel de juramant asa jucaus, dar care este cat se poate de serios daca aprofundezi un pic ce spune.



       Vorba asta a ei de care va vorbeam este urmatoarea: "Promit sa fiu blanda cu mine, promit sa nu imi compar lucrarea mea de arta cu a altora si promit sa ma distrez." Am auzit-o de atatea ori incat in una din zile am inceput sa o scriu si nu singura ci impreuna cu un om drag mie. Intr-un moment de relaxare am continuat sa o scriu iar si iar pana am am umplut toata pagina. Si daca tot am umplut-o las aici si doua poze, din doua locuri diferite de unde ieri am fotografiat-o - asta pentru amintirea unei iesiri deosebite in oras si pentru promisiunea facuta altui om deosebit, Bianca, care a gasit filmarea cu inceputul paginii si mi-a lasat un comentariu frumos pe pagina de Instagram - @anca_pacesibucurie.

      Revin iar la Sarah, recomand cu drag tutorialele ei plus ca este un om cald, pasionat de ceea ce face si extraordinar din muuuulte puncte de vedere. Veti vedea si voi cand veti cauta pe YouTube canalul de Let's make art sau pe contul ei de Instagram, Sarah Cray.

      Sarah, iti multumesc ca existi, lumea este plina de oameni frumosi si tu esti unul dintre ei. Modul tau de-a fi ajuta mai mult decat ti-ai imagina si iti multumesc pentru asta!

      Acesta fiind spuse, in continuare las acele link-uri pe care vi le-am promis la inceput de articol:

      Va doresc din suflet sa fiti blanzi cu voi si sa nu va mai comparati cu altii. Singura persoana cu care ar trebui cu adevarat sa va comparati este propria persoana de ieri, de acum un an, de acum, un deceniu, etc.

     Si pe bune daca nu e o idee extraordinara sa va bucurati de viata indiferent ce fel de hobby ati practica!

cu drag,

Anca M



6 comentarii:

din casuta noastra spunea...

Ancuta, cate lucruri frumoase am vazut intr-o singura postare. Cate idei mi-am notat, pentru a le pune in practica cu copiii de la Centrul Educational. Iti multumesc draga mea su suflet frumos, care imparti totul cu atat de multa dragoste.🥰😘

Tandreţe spunea...

Minunat articol, Anca!
Mulțumesc pentru recomandari!

Anca M spunea...

Ioana, draga mea, articolele sunt adunate în mulți ani și mie îmi sunt de folos. Poate că va inspira și pe altcineva, de asta și postez cu atâta drag! Ai văzut că una din postări era legată de ziua când ți-ai deschis blogul!? Ce amintire frumoasă!
Să dea Domnul să ai amintiri și activități minunate cu cei de la Centru!!!

Anca M spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anca M spunea...

Tandrețe, ce mă bucur că ai venit aici, te mai aștept ori de câte ori timpul îți va permite!

din casuta noastra spunea...

O amintire tare draga sufletului meu Ancuta. A fost o provocare, a fost un inceput si nici in cele mai mici vise ale mele nu credeam ca voi reusi sa il pastrez asa de multi ani.
Multumesc frumos Ancuta. Cel mai mult imi doresc sa ramana copiii cu amintiri frumnoase.